Είναι τα καλλυντικά σας ασφαλή;

For English version click here: Are your cosmetics safe?

Έχετε αναρωτηθεί τι περιέχει η κρέμα που βάζετε κάθε βράδυ στο πρόσωπό σας; Ή το σαμπουάν που χρησιμοποιείτε για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας; Είναι η χημική ουσία της μάσκαρα ασφαλής για τα μάτια σας;
Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με την ασφάλεια, τον έλεγχο και την νομοθεσία για καλλυντικά, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και τα συστατικά που περιέχουν στην ιστοσελίδα CosmeticsInfo.com.
Η βάση δεδομένων αυτού του διαδικτυακού τόπου απαριθμεί πάνω από 2.000 συστατικά, ενώ προστίθενται συχνά πληροφορίες για την ασφαλή χρήση νέων συστατικών. Πληκτρολογώντας το όνομα ενός συστατικού, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το τι είναι, πώς χρησιμοποιείται στα καλλυντικά και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, τους ειδικούς ελέγχους ασφάλειας που εφαρμόζονται και ανεξάρτητες επιστημονικές και ρυθμιστικές μελέτες. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για συγκεκριμένους τύπους προϊόντων (π.χ. μάσκαρα, κρέμα προσώπου, σαμπουάν, αφρόλουτρο κτλ.), μαζί με μια λίστα από τα συνήθη συστατικά που περιέχονται σε κάθε κατηγορία με συνδέσμους που παραπέμπουν σε πληροφορίες σχετικές με την ασφάλεια χρήσης τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου