Αντικαρκινική διατροφή

For English version click here: Anticancer diet

Ο Νταβίντ Καγιάτ είναι διακεκριμένος Γάλλος ογκολόγος. Aξιοποιώντας τη θητεία του στην έρευνα και στη θεραπευτική φροντίδα των καρκινοπαθών, συγκέντρωσε σε ένα βιβλίο το απόσταγμα τριάντα χρόνων στην Ογκολογία. Με στόχο την πρόληψη της νόσου, ο συγγραφέας επικεντρώνεται στη διατροφή, δεδομένου ότι οι διατροφικές συνήθειες, υπό την ευρεία έννοια, είναι οι παράγοντες που ευθύνονται για την ανάπτυξη του μεγαλύτερου ποσοστού των καρκίνων. Παρουσιάζει τη σωστή αντικαρκινική διατροφή μέσα από μία σειρά προϊόντων και διατροφικών συνηθειών που πρέπει να αποφεύγουμε, αναλυτικό κατάλογο επικίνδυνων ή ωφέλιμων τροφίμων αλλά και συμβουλές για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Αντίθετα με τα βιβλία που βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες σε σχέση με τον καρκίνο, η παρούσα έκδοση εμπεριέχει τη σύνεση των κανόνων που θέτει ο επί τριακονταετία ερευνητής, τόσο στο εργαστήριο όσο και με τους πάσχοντες, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ.
Το βιβλίο κυκλοφορεί στα Ελληνικά, "Η σωστή αντικαρκινική διατροφή", Νταβίντ Καγιάτ, 2013 και στα Αγγλικά, "The Anticancer Diet", David Khayat, 2015.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου