Μασάζ στην παραλία

For English version click here: Massage on the beach

"Ως μασέρ λουομένων σε παραλίες των Χανίων εξανάγκαζαν να εργάζονται Κινέζους μετανάστες τρεις κακοποιοί, επίσης Κινέζοι, που συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς..." (το πλήρες άρθρο της είδησης μπορείτε να διαβάσετε εδώ).
Πέρυσι είχα μπει στον πειρασμό να αποδεχτώ τις υπηρεσίες ενός - κοίτα σύμπτωση - Κινέζου μασέρ στην παραλία. Τότε είχα κάνει την σκέψη πως δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να απολαύσω μια τόσο χαλαρωτική εμπειρία και μάλιστα από τα χέρια ενός ανθρώπου που κατάγεται από μια χώρα όπου το μασάζ χρησιμοποιείται ευρέως, ακόμη και για την θεραπεία σοβαρών παθήσεων.
Τώρα, διαβάζοντας το προαναφερθέν δημοσίευμα είμαι πολύ χαρούμενη που δεν είχα υποκύψει. Η επιλογή μασέρ είναι σημαντική υπόθεση. Πρέπει να είναι ένα άτομο με θετική ενέργεια, συμβατό με τις προτιμήσεις σας άγγιγμα, άξιο εμπιστοσύνης και πάνω από όλα ολοκληρωμένη και φυσικά πιστοποιημένη εκπαίδευση. Ειδικότερα όταν χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια θα πρέπει να είναι γνώστης των ενδείξεων, αντενδείξεων και προτεινόμενων δοσολογιών τους.
Σας συνιστώ να ζητάτε πάντα από τον υποψήφιο θεραπευτή σας αποδείξεις ότι έχει παρακολουθήσει ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα και έχει λάβει πιστοποίηση από τον αντίστοιχο σύλλογο. Για τους αρωματοθεραπευτές υπάρχει το Σωματείο Ελλήνων Αρωματοθεραπευτών που εκδίδει κάρτες μέλους για όσους είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό.
Το μασάζ στην παραλία μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία, αλλά αφορά στο σώμα σας για αυτό να είστε επιλεκτικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου